Weeze Airport

Vliegen vanaf Weeze

Lang parkeren Weeze Airport

cheaptickets weeze

Voordelen van Cheaptickets:

Snel en eenvoudig je vliegticket zoeken, vergelijken en boeken
Meestal de goedkoopste optie om ergens naar toe te vliegen!
Veilig en met verzekering je vliegticket boeken
BEKIJK NU HET AANBOD


Ga je binnenkort op vakantie en vlieg je dan vanaf Weeze Airport? Dan heb je de mogelijkheid om je auto bij Parkplatz Weeze te parkeren tegen een voordeliger tarief dan het tarief dat op de parkeerplaatsen van de luchthaven wordt gehanteerd. Parkplatz Weeze ligt in het industriegebied van Weeze. Het is een grote parkeerplaats met een oppervlakte van ruim vier kilometer. Je kunt ervoor kiezen om je auto overdekt of in de openlucht te parkeren.

Voordeliger parkeren

Lang parkeren is op Parkplatz Weeze dus een stuk voordeliger dan parkeren op de luchthaven zelf. Een parkeerplaats dien je online te reserveren via de website. De Parkplatz maakt gebruik van valetparking en valetparking light.

Valetparking

Bij valetparking rijd je naar de luchthaven. Hier staat een chauffeur op je te wachten die de auto van je overneemt. Je wagen wordt dan naar de parkeerplaats gebracht en hier geparkeerd. Bij je terugkomst op de luchthaven staat je auto ook weer klaar. Je kunt dan dus direct weer terug naar huis rijden.

Valetparking Light

Hierbij haal je de chauffeur eerst bij het parkeerterrein op en brengt deze naar de luchthaven. Hier aangekomen overhandig je je auto aan de chauffeur. Deze brengt je wagen dan naar de parkeerplaats. Deze service is nog voordeliger dan valetparking.

Tarieven Valetparking

Bij Valetparking worden er voor het overdekt of in de openlucht langparkeren verschillende tarieven gehanteerd. In de openlucht parkeren kost voor 1 tot 3 drie dagen 33 euro, voor 4 dagen betaal je 38 euro, voor 5 tot 7 dagen 42 euro en voor 8 dagen 48 euro. Wil je je auto twee weken in de openlucht parkeren? Dan betaal je hier 55 euro voor. Het overdekt parkeren is iets duurder. Voor 1 tot 3 dagen betaal je 45 euro, voor 4 dagen kost het je 50 euro, voor 6 tot 8 dagen 60 euro en voor 9 tot 14 dagen 68 euro.

Tarieven Valetparking Light

De tarieven voor Valetparking Light zijn nog voordeliger dan die van Valetparking. Wanneer je gebruik wilt maken van deze parkeerservice, dan word je auto op het onoverdekte terrein geparkeerd. Voor 1 tot 3 dagen parkeren betaal je hier 30 euro, voor 4 tot 7 dagen 35 euro, voor 8 dagen kost het je 40 euro, 9 dagen parkeren kost 45 euro, voor 10 tot 14 dagen betaal je 50 euro.

Bewaakte terreinen

Als de parkeerplaatsen op het parkeerterrein van Parkplatz Weeze zijn volgeboekt, dan wordt er uitgeweken naar de parkeerplaatsen in Kehrum. De beide parkeerterreinen zijn afgesloten en met hekken beveiligd. Ook is er altijd wel personeel op de terreinen aanwezig. Zo wordt er voor gezorgd dat onbevoegden niet zomaar de terreinen kunnen betreden. ’s Nachts worden deze ook afgesloten.