Weeze Airport

Vliegen vanaf Weeze

Parkeren Weeze

cheaptickets weeze

Voordelen van Cheaptickets:

Snel en eenvoudig je vliegticket zoeken, vergelijken en boeken
Meestal de goedkoopste optie om ergens naar toe te vliegen!
Veilig en met verzekering je vliegticket boeken
BEKIJK NU HET AANBOD


Op Airport Weeze zijn er ruim zevenduizend parkeergelegenheden beschikbaar tegen verschillende tarieven. Deze liggen allemaal in de buurt van de terminal. Aangezien er meer dan genoeg parkeerplaatsen zijn, is het dus niet nodig om van tevoren te reserveren. De parkeerplaatsen op de airport zijn onbewaakt. Bij terugkomst van je reis, kan je de parkeerkosten contant of met een VISA- of Mastercard betalen bij een van de parkeerautomaten in en om de terminal.

Parkeren Weeze Airport P2

Heel veel mensen die op vakantie gaan, parkeren hun auto op het parkeerterrein P2. Hier wordt het voordeligste tarief gehanteerd. Voor een week parkeren betaal je hier 42,50, voor twee weken 56 euro en voor drie weken 71 euro. Na drie weken wordt er voor iedere dag extra 10,50 in rekening gebracht en voor iedere extra week 15 euro. Dit parkeerterrein ligt op 5 tot 10 minuten loopafstand van de terminal.

Parkeren Weeze Airport P1

P1 ligt tegenover het luchthavengebouw. Als je dichterbij de terminal wilt parkeren, dan is het een optie om je auto hier te plaatsen. De parkeertarieven liggen hier wel een stuk hoger, dan die van P2. Zo betaal je hier voor een week 70 euro, voor twee weken 140 euro en voor drie weken 210 euro. Na drie weken kost iedere dag extra je 18 euro en voor iedere week extra wordt 70 euro in rekening gebracht. P1 ligt vlak voor de terminal.

Parkeren mindervaliden

In de eerste rij op P1 zijn een aantal parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor mindervaliden. Hier wordt het goedkopere tarief vanP2 gehanteerd. Wanneer je hier je auto parkeert, dan dien je je gehandicaptenkaart goed in het zicht op je dashboard te leggen. De parkeerkosten kan je betalen bij het bureau van de parkeerservice van de luchthaven. Deze is te vinden op de eerste verdieping in de terminal en is met de lift bereikbaar.

Kiss & Fly

Direct voor de terminal wordt het Kiss & Fly tarief gehanteerd. Deze zone wordt veel gebruikt door chauffeurs die iemand af moeten zetten. Je kunt hier ook even je auto parkeren, zodat je medereizigers alvast uit kunnen stappen en de koffers kunnen uitladen. Zo kan je daarna rustig op zoek gaan naar een goede parkeerplaats op P1 of P2. De eerste vijf minuten hoef je hier geen parkeerkosten te betalen. Hierna betaal je 3 euro per half uur. De betaalautomaten van deze zone vind je bij de slagboom bij de uitrit.

Parkeren in de buurt van Weeze

Je kunt er ook voor kiezen om je auto, tegen een voordeliger tarief, buiten Weeze Airport te parkeren. Zo kan je gebruik maken van de parkeerplaatsen op Parkplatz Weeze of Easy Airport Parking.

Parkplatz Weeze

Deze parkeerplaats ligt in het industriegebied van Weeze. Het parkeerterrein heeft een oppervlakte van ruim vier kilometer. Je kunt ervoor kiezen om je auto overdekt of in de open lucht te parkeren. Als deze parkeerplaatsen hier vol zijn, dan wordt er uitgeweken naar de openlucht vliegveldparkeerplaats in Kehrum. Parkplatz Weeze maakt gebruik van het klassieke valetparking-systeem. Hierbij parkeer je je auto direct voor de terminal. Hier wacht een chauffeur van Parkplatz Weeze je op. Je geeft de autosleutels aan de chauffeur af en deze brengt je auto vervolgens naar de parkeerplaats toe. Je kunt ook gebruik maken van Lightparking. Hierbij rijd je eerst naar de Parkplatz Weeze toe om de chauffeur op te halen. Vervolgens neem je de chauffeur mee naar het vliegveld, waar de chauffeur de auto dan weer van je overneemt. Deze service is nog voordeliger dan valetparking. Als je je auto wilt parkeren op deze parkeerplaats, dan dien je vooraf een plaats te reserveren. Dit kan online via de site van Parkplatz Weeze.

Easy Airport Parking

Het parkeerterrein van Easy Airport Parking ligt direct aan de hoofdweg, op zes kilometer afstand van de luchthaven. Je kunt dus gewoon de autoroute volgen naar de airport en hoeft geen omweg te rijden. Wanneer je je auto hier wilt parkeren, dan dien je online een parkeerplaats te reserveren. Je ticket moet je meenemen naar de parkeerplaats. Als je je auto hebt geparkeerd, dan leg je je kopie zichtbaar onder de voorruit. De hele dag door rijdt er een shuttlebus die je naar de luchthaven brengt. Na je reis word je, vanaf de terminal, ook weer opgehaald door deze bus.

parkeerplaats reserveren