Weeze Airport

Vliegen vanaf Weeze

Parkeren Weeze

cheaptickets weeze

Voordelen van Cheaptickets:

Snel en eenvoudig je vliegticket zoeken, vergelijken en boeken
Meestal de goedkoopste optie om ergens naar toe te vliegen!
Veilig en met verzekering je vliegticket boeken
BEKIJK NU HET AANBOD


Airport Weeze beschikt over zevenduizend parkeerplaatsen. Het is niet nodig om van tevoren een plaats te reserveren. Je kunt hier contact of met een Visacard of Mastercard betalen. Vanaf de parkeerplaats ben je binnen een mum van tijd bij de terminal. Deze ligt er namelijk vlakbij in de buurt. Je hoeft hier dus niet naar toe te reizen met en transferbus. De parkeerplaatsen zijn onbewaakt.

Easy Airport Parking Weeze


Bij Easy Airport Parking Weeze kan je met een voordelig parkeren wanneer je vanaf het vliegveld Weeze airport wil vliegen. Deze parkeerplaats licht op een afstand van slechts 6 minuten van de airport. Je bent dus in een mum van tijd het vliegveld waar je met de gratis Shuttle-service naar toe wordt gebracht.

Veilig, modern en zekerheid op parkeerplaats!

Parkeer je bij Easy Airport Parking Weeze dan weet je zeker dat je auto hier veilig staat geparkeerd. Met moderne beveiligingstechnieken staat je auto hier gedurende je afwezigheid veilig geparkeerd. Ook kan je hier goedkoper parkeren dan op de parkeerplaats van Weeze Airport zelf. En als misschien wel belangrijkste punt, je hebt gegarandeerd een parkeerplaats. Je loopt dus geen kans op een volle parkeerplaats wanneer je hier reserveert. Buiten de vakken parkeren bij Weeze Airport levert je een boete van rond de 200 euro op, dus zeker in het hoogseizoen is het dus zeker een aanrader om van te voren een parkeerplaats te reserveren.

Parkeren bij Easy Airport Parking, Scherpe Tarieven!

  • 7 dagen, € 35,00
  • 14 dagen, € 50,00
  • 21 dagen, € 65,00
  • 28 dagen, € 80,00

informatie over parkeren

Kortom, zeker een aanrader om niet bij Weeze Airport te parkeren, maar uit te wijken naar Easy Airport Parking Weeze. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook heb je meer zekerheid op een parkeerplaats en het is goed beveiligt. Met 6 minuutjes ben je bij Weeze Airport, dus voor je het weet kan je inchecken.

Verschillende parkeerterreinen

Er zijn verschillende parkeerterreinen waar je je auto kwijt kunt. Zo kan je deze parkeren op P1 en P2. Het tarief wat er op P1 wordt gehanteerd ligt hoger dan dat op P2. Zo betaal je hier voor 7 uur parkeren 18 euro, op P2 betaal je hiervoor 10,50 euro. Als je op vakantie gaat, dan kan je deze dan ook beter parkeren op P2 als op P1. Dat scheel je namelijk een hoop geld. P2 is bijzonder geschikt voor lang parkeren Het tarief voor 1 week is hier 42,50 euro, voor 2 weken is dit 56 euro en voor 3 weken betaal je 71 euro.

Andere parkeertarieven

Daarnaast hanteert het vliegveld nog een aantal andere parkeertarieven, zoals het shoppingtarief Airport Weeze op zaterdag en zondag. Voor een dagje parkeren, betaal je dan maximaal 3 euro. Je kunt je auto dan goedkoop kwijt, terwijl je een hele dag kunt gaan shoppen in Düsseldorf of een andere in de buurt liggende Duitse plaats.

Kiss & Fly

Een ander parkeertarief is Kiss & Fly. Je kunt gebruik maken van dit tarief wanneer je je auto direct bij de parkeerzone voor de terminal parkeert. Hier kan je de eerste vijf minuten gratis parkeren. Na deze tijd betaal je per half 3 euro aan parkeerkosten. De betaalautomaten vind je hier in de directe omgeving van de slagboom bij de uitrit.

Mindervaliden

Natuurlijk is er ook aan de mindervaliden gedacht. Voor hen zijn er dan ook speciale parkeerplaatsen gereserveerd. Deze bevinden zich in de eerste rij op Parkeerplaats P1. Om gebruik te maken van de parkeerplaats dien je je Europese gehandicaptenparkeerkaart zichtbaar op je dashboard te leggen. De parkeerkosten kan je betalen bij het bureau van de parkeerservice APCOA. Deze bevindt zich op de eerste verdieping in de terminal van Weeze Airport. Ook kunt u hier aanspraak maken voor het goedkopere parkeertarief op P2.

Algemene uitleg parkeren

Je hebt te maken met 2 type mogelijkheden wat het parkeren bij een airport betreft. Dit zijn namelijk de typen Valet Parking en Shuttle Parking. Bij de eerste word je type voor parkeren vliegveld Weeze kan je met de auto naar de vertrekhal rijden. Bij Valet parkeren dan ben je dus heel dichtbij het vliegveld. Bij Shuttle Parking ben je echter op een parkeerplaats van een bedrijf die deze over het algemeen zelf beveiligen. Parkeer bij Dusseldorf Weeze kan je dus het makkelijkste regelen door ernaartoe te rijden en daar een lang parkeren kaart te kopen. Maar een Shuttle Parking kan voordeliger zijn, waarbij je dus met een shuttle bus naar Weeze airport word vervoerd.Vliegtickets vanaf weeze

cheaptickets zonvakantie

Vakantie vanaf weeze

weeze airport

Weeze Airport

weeze airport

Vliegveld Weeze, de terminal

vliegveld weeze terminal

Ryanair Weeze airport

ryanair weeze

Trein naar Weeze

trein naar weeze