Weeze Airport

Vliegen vanaf Weeze

Weeze Airport adres

cheaptickets weeze

Voordelen van Cheaptickets:

Snel en eenvoudig je vliegticket zoeken, vergelijken en boeken
Meestal de goedkoopste optie om ergens naar toe te vliegen!
Veilig en met verzekering je vliegticket boeken
BEKIJK NU HET AANBOD


Aangezien Airport Weeze op een vrij centrale locatie ligt, is het vliegveld goed bereikbaar. Het vliegveld ligt net over de grens van Nederland. Ter hoogte van de grens tussen Limburg en Noord-Brabant. Vanaf Nijmegen bereik je het vliegveld binnen een half uurtje rijden.

Met de auto

Kom je vanuit de richting Eindhoven? Dan bereik je de airport het makkelijkste via de snelweg A67. Via Venlo neem je dan A73 richting Nijmegen en daarna de A77 richting Keulen. Vervolgens rijd je over de A57 en neemt hier de afrit Goch/Weeze. Daarna volg je het luchthavensymbool.

Alternatieve route

De luchthaven is ook nog bereikbaar via een andere route. Vanuit Eindhoven neem je de afslag naar de snelweg A67 naar Venlo. Daarna volg je de B58 richting Straelen en vervolgens rijd je over B58 richting Geldern. Dan neem je op de B9 de richting naar Kleve/Weeze. Hier zie je op de verkeersborden het luchthavensymbool staan.

Noorden en oosten

Kom je uit het noorden of het oosten van Nederland? Volg dan via de snelwegen A73 en A77. Daarna volg je de A57 tot de afrit Goch/Weeze. Nu hoef je alleen nog maar het aangegeven luchthavensymbool te volgen.

Vanuit Rijnland

Als je vanuit het Rijnland komt, dan neem je vanuit Düsseldorf of Keulen de A57. Deze weg volg je tot de afrit Uedem/Weeze. Hierna kan je het luchthavensymbool volgen.

Vanuit het Ruhrgebied/Westfalen

Vanuit het Ruhrgebied en Westfalen volg je de snelweg A40 of A2 richting Nijmegen, tot de afrit Uedem/Weeze. Vervolgens staat het luchthavensymbool op de verkeersborden aangegeven.

Navigatiesysteem

Heb je een navigatiesysteem? Stel deze dan in op de richting 47652 Weeze, Flughafen-Ring 1.

Voldoende parkeerplek

Wanneer je op de airport bent aangekomen, dan kan je je auto kwijt op P1, P2 of de parkeerzone voor de terminal. Airport Weeze heeft zevenduizend parkeerplaatsen. Op P1 en P2 kan je je auto lang parkeren. Op de pagina parkeren op Weeze lees je hier meer over.

Met de trein

Ook met het openbaar vervoer is het vliegveld goed bereikbaar. Het station van Weeze ligt op 5 minuten rijden van het vliegveld Weeze. Dat van Kevelaer ligt op 10 minuten afstand van de airport. Daarnaast kan je ook nog met de Regionalexpress RE 10 naar het vliegveld reizen. Deze gaat van en naar Krefeld en Düsseldorf en stopt elk half uur in Weeze en Kevelaer. Tevens rijdt er de Airport-Shuttle-Bus vanaf deze stations naar de luchthaven.

Met de bus

Ook kan online een ticket reserveren voor de Airexpressbus. Deze bus rijdt vanaf verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland van en naar de luchthaven. Een enkeltje kost 36 euro en een retourtje 63 euro. Daarnaast kan je natuurlijk ook een Taxi Weeze bestellen waarmee je met de Taxi naar het vliegveld word gebracht.

Internet

In de terminal van de airport vind je meerdere openbare internetterminals. Deze staan ook in de vertrekken. Internetten kost per 10 minuten 1 euro. De provider is Avanticom. Bij de informatiebalie op het vliegveld kun je een voucher kopen om een aantal uren te kunnen internetten. 1 uur internetten kost 5 euro, voor 3 uur betaal je 10 euro en voor 24 uur kost het je 15 euro.