Weeze Airport

Vliegen vanaf Weeze

Weeze Airport bestemmingen

cheaptickets weeze

Voordelen van Cheaptickets:

Snel en eenvoudig je vliegticket zoeken, vergelijken en boeken
Meestal de goedkoopste optie om ergens naar toe te vliegen!
Veilig en met verzekering je vliegticket boeken
BEKIJK NU HET AANBOD


Het aantal internationale bestemming waar je vanaf Airport Weeze naar toe kunt vliegen neemt elk jaar weer toe. De grote voordelen van vliegen vanaf Weeze zijn de kortere wachttijden en de goedkopere vluchten. Zo ben je in vergelijking met andere Nederlandse luchthavens een uur minder kwijt aan de totale reistijd. Je hoeft hier namelijk geen drie uur, maar 90 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Ook ligt het bedrag dat je hier aan vliegtax moet betalen een stuk lager dan in Nederland.

Vanaf Weeze kan je naar diverse bestemmingen vliegen binnen en buiten Europa.

Winter- en zomerschema

Dagelijks vertrekken er vanaf Airport Weeze verschillende lijnvluchten naar bekende vakantiebestemmingen. Het vliegveld maakt gebruik van een winter- en een zomerschema.

Het winterschema

Het winterschema loopt vanaf november tot en met half maart. In deze maanden wordt er onder meer gevlogen naar Alicante, Ancona, Barcelona, Bari, Bologna, Bromberg, Cagliari, Edinburgh, Faro, Fez, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, Larnaca, Londen, Madrid, Mailand, Malaga, Marrakech en Palermo, Porto, Riga, Sevilla, Smäland, Stockholm en Tenerife.

Het zomerschema

Het zomervluchtschema loopt vanaf half maart tot november. In deze maanden vliegen de diverse goedkope luchtvaartmaatschappijen onder meer naar Agadir, Alghero, Alicante, Antalya, Bilbao, Bologna, Budapest, Chania, Faro, Edinburgh, Fez, Fuertenventura, Ibiza, Jerez de la Frontera, Lanzarote, Londen, Madrid, Malaga, Mallorca, Reus en Porto.

Stedentrips

Zin in een stedentrip? Ook dan begint je reis op dit vliegveld. Vanaf deze Duitse airport kun je vliegen naar diverse bekende grote steden, zoals Londen, Rome en Barcelona. Het voordeel van een stedentrip beginnen vanaf dit vliegveld is de kortere inchecktijd. Je bent dus minder uren kwijt aan de reistijd. Daarnaast is een stedentrip vanaf Weeze vaak een stuk voordeliger, dan wanneer je deze boekt vanaf een Nederlandse luchthaven.

Stedentrip Barcelona

Een tripje naar Barcelona is een echte aanrader. In deze stad kan je heerlijk slenteren over de Ramblas of de prachtige bouwwerken van Gaudi bewonderen, zoals de bekende kathedraal de Sagrada Familia. Vanuit Weeze vlieg je binnen twee uur naar deze geweldige Spaanse stad.

Stedentrip Londen

Binnen een klein uurtje vlieg je van Weeze naar Londen. Je hoeft maximaal 90 minuten van tevoren in te checken. Met je wachttijd erbij ben je dus in iets meer dan twee uur in deze bruisende stad.

Stedentrip Rome

Altijd al eens het Colosseum of Vaticaanstad in Rome willen bezoeken? Dan kan je een goedkoop ticket boeken naar deze Italiaanse hoofdstad. Binnen een kleine twee uur kan je dan genieten van een verblijf in deze stad met veel historie.

Stedentrip Riga

De Letse stad Riga wordt een steeds populairdere bestemming voor het maken van een citytrip. Dat is ook niet zo gek, want in deze prachtige plaats is genoeg te zien en te doen. Zo is het een aanrader om hier een wandeling te maken door het oude centrum. Daarnaast kan je hier geweldig shoppen en uitgaan. Vanaf Weeze is het mogelijk om een vlucht te boeken naar deze stad. Je vliegt hier dan in twee uurtjes naar toe.

Stedentrip Stockholm

Een ticket vanaf een Nederlandse luchthaven naar Zweden is vaak erg prijzig. Wanneer je dus een bezoekje wilt brengen aan dit prachtige Scandinavische land, dan is het dan ook een tip om vanaf Weeze hier naar toe te vliegen. Zo kan je bij een goedkope vliegtuigmaatschappij een voordelig ticket boeken naar Stockholm. Binnen een kleine twee uur land je dan op het vliegveld Skavsta. Vanaf hier kan je de bus nemen naar de stad. Deze busrit duurt anderhalf uur.